Varumärken

Här finner du de varumärken som RyttarCompaniet saluför till sina återförsäljare.Champion

Champion har en lång tradition av framtagandet av säkerhetprodukter inom ridsporten. Utvecklingsarbetet för att hitta rätt design för bästa funktion och säkerhet ligger dem varmt om hjärtat. Deras hängivna arbete har nynnat ut i produkter som baseras på senast uppdatead vetenskap och förfinad design. Säkerhetstänket är dock alltid det samma. Säkerhetsklassad enl EN 13158: BETA Level 3 2009, samt Kitemark märkning.

 
Holland Animal Care

Holland Animal Care är ett hollänskt bolag med rätt sortiment för stall och foderhantering.
Re:CLAIM

Re:Claim är en miljövänlig och svensktillverkad serie av tvättmedelsprodukter för sport, outdoor, work och häst.

Sedan starten 2016 har Re:Claim jobbat hårt för att lösa ett problem som många känner till och har, och det är lukteliminerande tvättmedel. Under starten jobbade vi enbart med nischade tvättprodukter för träningskläder som vanligt tvättmedel inte klarade av att få bort lukten på, vi har sedan dess byggt vidare och med samma filosofi har vi nu en stor bredd produkter inom textiltvätt, impregnering, luktreducerande spray etc. Självklart är våra produkter tuffa mot fläckar på ett skonsamt sätt då vi enbart jobbar med miljövänliga tensider och valt bort enzymerna som vanligtvis finns i tvättprodukter och som sliter onödigt mycket på plaggen.

2018 föddes Re:Claim Equestrian som är en svensktillverkad, miljövänlig serie av produkter specifikt utvecklade för att ta bort fläckar/smuts och dålig lukt i ridkläder och ridutrustning, men även en unik impregnering och vår storsäljare luktreducerande spray.
Småfeservice

Småfeservice är ett norskt företag som tillverkar utrustning för djur vid utomhusvistelsen. Här i vårt sortiment hittar ni deras värmebaljor till stora och små djur.
VPlast

VPlast erbjuder funktionella produkter i mycket hållbar och flexibelt plast.
NAF

NAF är idag kanske Sveriges snabbast växande och innovativa fodertillskott. Med över 30 års erfarenhet är NAF idag Storbritanniens största fodertillskottsleverantör. NAF kombinerar det bästa från naturen med innovativ forskning till avancerade sammansättningar av fodertillskott till stöd för hästens välmående. Genom sitt breda fodertillskottssortiment har NAF tillskott för ge förutsättningar för alla hästars välmående och hälsa. Genom en strikt kvalitetskontroll erbjuds naturliga och säkra tillskott för såväl elit som hobbyryttare.

NAF - the Perfect Combination of Nature & Science.
Shires

Shires är kanske mest kända för sina otroligt hållbara hästtäcken med perfekt passform men de har också ett brett sortiment av andra prisvärda ridsportartiklar i sitt sortiment. Här finner du alla tillbehör du behöver för häst & ryttare.
Howler

Howler är från Australien och de tillverkar rejäla säkerhetsskor med komfort som signum. Med spik– och trampskydd samt ammoniakresistent sula är de ovärderliga i stallet.
Bandi/Azzezo

Bandi/Azzezo är ett svenskt företag som tillverkar skosulor och skotillbehör av bästa tänkbara kvalitet.